Įrėminti..

Sveiki skaitytojai!
Nenoriu daryti ilgos įžangos,tad tiesiog pranešu,kad grįžau į rašymą, bet čia pasirodysiu daug rečiau, bet na, eikime prie temos.
Tikriausiai dabar būsiu pasiūsta į visas
keturias puses, bet ar kartais pagalvojate kodėl mes turime būti ,,įrėminti" kažkokiose standartuose? Kodėl, jeigu tu,  gauni vos teigiamą pažimį tu esi blogesnis ir negabus? Bet tas,kuris mokinasi ypač gerai bus labiausiai vertinamas mokytojų?  Kodėl yra mokytojų kurie nuvertina mokinius ir jų gabėjimus?
Išvis kodėl turime konkuruoti kuris gaus geresnį pažimį? Kam to reikia? Kodėl visi esame ,,įrėminti" kažkokiose standartuose,jog turi būti taip  ir ne kitaip.?
Kodėl,jeigu nori būti graži,turi būti dailių,lieknų linijų? Kodėl  norint būti ,,kietam" reikia  kažką padaryti blogą ar nedoro? Kodėl į viską negalime žvelgti paprasčiau?
Atsakymas paprastas per daug idelizuojame savo vidinį pasaulį. Tačiau nematome išorinio.  Kodėl nematome to mokinio kuris vos gauna teigiamą, kad šis labai stengiasi ir įdeda daug pastangų gauti geresnį pažimį...? Kodėl nepastebime tos apvalutės merginos kurios šypsena kerinti, o akys žibančios?
Gal pagaliau išlyskit iš savo stebuklų pasaulėlio ir pastebėkit,kad viskas nebus tobula,kaip pas jus vaizduotėje.  Nebūsime visi vienodai gražūs, vienodai kieti ar vienodai gabūs.  Gana nuvertinti tuos,kurie iš pirmo žvilgsnio atrodo kitokie, nei Tu pati/pats.
Nebūkim ,,įkalinti" kažkokiuose standartuose,žvelkite į viską paprasčiau. Gana idelizuoti,laikas pastebėti tai,kas anksčiau buvo nepastebima. 
Tikriausiai jums tai nesupantama,kadangi aš per daug naivi ir į pasaulį žvelgiu kitaip,nei daugelis.  Bet na,tikiuosi nors keletas supras. 
 Nematei senesnio įrašo? Spausk čia

Dark.

Komentarai

  1. Trumpas,bet labai įdomus ir svarbios mintys visuomenei. Visiškai sutinku su šiomis mintimis. Šaunios mintys! 😍

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai įdomus, reali, gryna tiesa...😊

    AtsakytiPanaikinti
  3. O aš manau, kad idealų reikia ir reikia idealizuoti. Pavyzdžiui, mokyklose labiau paskatinamas mokinys, kuris gauna geresnį pažymį, kad kiti stengtųsi jį pavyti ar net pralenkti ir galbūt kritikuojamas blogiau besimokantis lygiai dėl tos pačios priežasties - kad pasistengtų. Mūsų gyvenimas yra viena didelė konkurencija ir viskas su tuo gerai. O grožis, na čia toks labai abstraktus dalykas. Vieniems vienaip gražu, o kitiems kitaip. Pavyzdžiui, aš taip pat turiu idealios figūros paveikslą galvoje ir jis mane stabdo nuo per dažno greito maisto ar kitų itin nesveikų užkandžių. Tad idealų ir idealizuoti reikia, kaip ir reikia tų mažų tobulų pasaulių mūsų galvose.
    Šaunuolė, kad daliniesi savo mintimis ir nuomone ♥

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai patinka man tavo mintys, nėra to tokio sviesto sviestuoto. Super.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Trumpas, bet gan įdomus įrašas. Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą